Getika Holistic Life este un centru de terapii alternative inspirat chiar de modelul terapeutic dacic (de aici și denumirea aleasă). Geto-dacii abordau orice tratament din punct de vedere holistic și nu concepeau doar simpla tratate a simptomelor fără descoperirea cauzei originare a problemei medicale.

De aceea, am ales să oferim pacienților ce ne trec pragul mai multe opțiuni de terapii alternative, care respectă echilibrul organismului și mecanismele sale proprii de apărare și regenerare, tratând corpul uman ca pe un tot indivizibil.

Toate aceste terapii se bazează pe implicarea totală și expertiza personalului nostru atent pregătit care îți va oferi cele mai bune soluții pentru ca tu să îți redescoperi echilibrul și starea de bine.

Numele meu este Maria Mihăilă, iar Getika Holistic Life este proiectul meu de suflet.

Pentru a înțelege dragostea și pasiunea mea pentru acest domeniu, trebuie să știi câteva lucruri despre mine.

Am crescut la poalele Munților Făgăraș, în orașul Curtea de Argeș, într-o grădină plină de mister și înconjurată de animale.

Am fost prima dintre frații mei care a absolvit studiile postuniversitare și am plecat cu o bursă în Florența, Italia. Odată finalizat masterul, am petrecut o bucată de timp călătorind dar cumva mereu am simțit că România este locul unde mă simt într-adevăr acasă așa că am revenit în țară și m-am dedicat complet terapiilor complementare.

Ce înseamnă natura pentru mine:

Pasiunea pentru natură o am de mic copil – de când mergeam cu vacile și caprele la păscut și mă întorceam cu brațele pline de plante medicinale, fructe sălbatice și ciuperci.

Bunica mea Didia, o femeie remarcabilă care astăzi la vârsta de 93 de ani are o sănătate perfectă și niciun fir de păr alb, m-a învățat despre fiecare plantă în parte și despre proprietățile lor tămăduitoare.

Motivată de toate secretele ascunse în această lume atât de verde și sănătoasă, am ales să mă specializez în terapii complementare din dorința de a ajuta cât mai multe persoane să descopere un echilibru armonios și sănătos între trup, minte și suflet.

Astfel m-am specializat în fitoterapie și medicină germanică, medicină cuantică de biofeedback, nutriția în diferite afecțiuni și nutriția sportivilor de performanță.

Diplome și avize

  • Aviz de liberă practică, membru în ”Ordinul practicienilor de medicină complementară și alternativă”
  • Terapeut în terapii complementare
  • Tehnician nutriționist
  • Fitness Nutrition Diet Specialist
  • Deutsche Paracelsus Schulen: ”Fitoterapie Salus – Schoenenberger” și ”Terapie cu enzime Dr. Wolz”

Membri echipei

Lavinia Șandru – consultant uleiuri esențial terapeutice Young Living.

Cred într-un stil de viață sănătos, echilibrat și care respectă natura bazându-se pe soluții simple și practice de ne îmbunătăți viața.

Acum ceva timp am realizat că viața noastră este influențată enorm de ceea ce simțim, gândim și de alimentele pe care le alegem. Am hotărât astfel să mă informez și tot ce am simțit că rezonează cu mine am și testat pe propria piele.

Astfel am descoperit produsele vegane, raw vegane, magia sucurilor presate la rece și o pasiune pentru crearea propriilor rețete de delicii raw vegane.

Pe lista descoperirilor personale am adăugat și uleiurile esențiale terapeutice pe care le-am poreclit ”magie la sticluță”.  Efectele lor benefice asupra stării de bine fizice, emoționale, mentale și spirituale m-au ajutat să îmi concep un kit de prim-ajutor, să ofer un plus de savoare în bucătărie, să elimin produsele chimice de curățat și cosmeticele de producție în masă.

La Getika Holistic Life te voi ajuta să trăiești frumos, să îți regăsești echilibrul cu ajutorul ședințelor de aromaterapie, cum să folosești uleiurile esențiale în scopuri terapeutice, cosmetice sau casnice și să descoperi savoarea rețetelor raw vegane (chiar și alături de cei mici!).

Marian Oprea – terapeut tehnica Raindrop.

Iubesc natura și tot ce ne oferă ea, sănătatea prin mișcare și snowboarding-ul.

Cumva viața mi-a oferit mereu oamenii potriviți și informațiile de care aveam nevoie la momentul oportun. Astfel am reușit să descopăr mereu alternative naturale la obiceiurile convenționale.

În 2015 am descoperit uleiurile esențiale Young Living și am decis să le testez pe fiecare în parte pentru a testa ipoteza lor. Fie ca a fost vorba de o coastă fisurată pe care am tratat-o cu Wintergreen sau o răceală unde m-am doftoricit cu miere și amestecul Thieves+, ușor-ușor ipoteza s-a dovedit a fi adevărată.

În prezent recomand uleiurile esențiale tuturor persoanelor din jurul meu și le utilizez zilnic în smoothie-uri pentru un plus de savoare și antioxidanți.

Primul curs de tehnică Raindrop a fost dragoste la prima… atingere pentru mine. Am plecat de acolo cu o senzație de plutire, de lejeritate și am știut că este terapia pe care o voi recomanda mereu pe viitor – mai ales în cazul durerilor de spate. Important este să fie făcută cu drag și foarte multă plăcere.

Avem o singură viață – de ce nu am trăi-o cât mai curat și simplu?