La nivel celular organismul tău poate avea nevoie de ajutor în redresarea echilibrului său. Cea mai bună metodă pentru a face asta este de a apela la o terapie 100% naturală bazată pe substanțe care se aseamănă profilului celular al corpului tău și care îl revigora și susține starea de bine.

Terapia cu enzime Dr. Wolz utilizează procesul de fermentație oxidativă, patentat de biotehnologul Siegfried Wolz acum 45 de ani în Germania, pentru a produce enzime care contribuie la alimentația corectă la nivel celular.

Terapia cu enzime reduce astfel stresul oxidativ celular, susține nutriția celulelor, detoxifică organismul, promovează utilizarea oxigenului la nivel celular, are rol adjuvant în terapia neoplasmului (indicată în curele de radio și chimioterapie), îmbunătățește performanțele sportive, combate oboseala cronică, susține procesul de convalescență și combate afecțiunile recurente sau cronice.

Enzimele din celulele de drojdie sunt rezultatul a mai multor ani de cercetări și se cultivă printr-un proces special de fermentație oxidativ-enzimatică (proces care poate dura și câteva zile) – proces descoperit de Dr. Wolz. Aportul de oxigen dintr-un substrat de nutrienți atent selectat bazat pe substanțe vegetale, vitamine, minerale și micro-elemente permite enzimelor să rămână biologic active și cu aplicații importante în biologia celulară.

Dr. Wolz a descoperit că toate procesele importante care se derulează în celula de drojdie de bere se derulează într-un mod surprinzător de similar la nivelul celulelor umane. De aceea, terapia cu enzime aplicată corpului uman se aplică în patru pași: detoxifiere, hrănire, consolidare și protecție.

Această soluție terapeutică îi oferă corpului tău miliarde de enzime proaspete, neafectate de procesare termică (cum este cazul tabletelor sau pulberii de drojdie). Astfel enzimele Dr. Wolz sunt asimilate optim la nivel celular.

Disponibilă în 35 de țări, terapia cu enzime Dr. Wolz are efecte benefice asupra organismului și folosește următoarele vitamine și substanțe necesare rearmonizării organismului tău:

Vitamine: C, E, B1, B2, B6, B12, biotină, acid folic, niacină, acid pantotehnic, beta-carotene, provitamina D2.

Minerale: potasiu, iod, seleniu, crom, zinc.

Aminoacizi: arginină, metionină, glutamină.

Coenzime: catalază, citocrom-oxidază, superoxid-dismutază, NADH, coenzima Q6, coenzima Q10.

Componente biologice active: glucani, colina, nucleotide, secvențe ADN mitocondrial, Ergosterol 6000, proteine diferite.

Ingrediente secundare din plante: carotinoide, flavonoide, glucani, licopen.

Alege acum cea mai naturală terapie pentru redresarea echilibrului celular al organismului tău și programează acum o întâlnire cu terapeutul Getika Holistic Life!