Starea ta de sănătate este influențată de numeroși factori – de la alimentație la poluare și un stil de viață haotic. Chiar dacă nu prezinți simptome evidente, este mereu bine să afli dacă organismul tău se află în echilibru și cum poți evita apariția afecțiunilor medicale.

Organizația Mondială a Sănătății definește sănătatea ca fiind ”starea completă de bine fizic și mental” – cele două perspective fiind strâns legate între ele. De aceea, atunci când vorbim despre preocuparea pentru sănătatea noastră trebuie să abordăm organismul uman ca un sistem holistic ce definește întreaga persoană.

Corpul tău nu este format numai din mușchi și organe – el înglobează și emoții și sentimente ce pot avea un impact enorm asupra stării tale de bine atât din punct de vedere mental, cât și fizic.

Într-o lume definită de viteză și satisfacții imediate, organismul tău este asaltat de factori nocivi cu un impact imens asupra stării de sănătate: poluarea, calitatea scăzută a alimentelor, conflictele și tensiunile familiale sau de la locul de muncă, lipsa stabilității economice.

De-a lungul timpului acești factori se instalează la nivelul organismului și duc la apariția mai multor simptome ce pot afecta modul tău de relaționare cu persoanele apropiate și randamentul la locul de muncă: oboseală, anxietate, nervozitate, hiperglicemie, hipertensiune, dureri de stomac, sindrom de malabsorbție și malnutriție.

Chiar dacă nu observi simptome evidente, există șansa ca pe măsură ce înaintezi în vârstă să apară afecțiuni grave aparent lipsite de o cauză vizibilă. Aproape niciodată aceste boli nu apar, însă, pe neașteptate, iar cauzele lor pot fi descoperite în evenimente sau influențe care au avut loc uneori chiar și cu ani în urmă.

Acumularea toxinelor și reziduurilor la nivelul celulelor organismului tău declanșează o reacție în lanț la nivel fizic și mental – reacție care poate conduce la boli foarte grave.

Factorii care pot influența apariția afecțiunilor sunt:

  • Vulnerabilitatea emoțională
  • Calitatea alimentației
  • Abilitățile de asimilare ale organismului
  • Eficiența drenării reziduurilor și toxinelor

La Getika Holistic Life terapeutul nostru specializat te ajută să identifici și să elimini factorul declanșator al dezechilibrului organic al corpului.

Odată identificată cauza problemei din timp și eliminată din zona de influență a organismului tău, atunci acesta poate combate orice tip de afecțiune apelând la resursele sale proprii.

Programează acum o evaluarea a stării de sănătate în centrul Getika Holistic Life și află cum îți poți ajuta organismul să facă față tuturor provocărilor stilului tău de viață!