Starea de bine a organismului tău ne este afectată doar din punct de vedere fizic. Există o legătură incredibil de puternică între starea ta psiho-emoțională și modul în care corpul tău reacționează la provocări. Terapia minte-corp elimină blocajele energetice, tiparele negative și permite corpului să funcționeze în parametrii optimi.

La naștere fiecare dintre noi primește o placă de bază curată, gata pentru programare.

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, această placă de bază se modifică în funcție de gândurile, trăirile și experiențele pe care le trăiești. Corpul tău devine astfel un barometru al lumii interioare, iar orice tip de dezechilibru emoțional îl poate afecta și îi poate deranja ritmul optim.

Pierderea unei persoane iubite, divorțul, problemele financiare, abandonul, trădarea, dezamăgirile personale sau profesionale, sentimentul inadecvării, tristețea, furia – toate au un impact asupra matricei tale de bază și prind rădăcini la nivel celular.

Aceste emoții negative produc o reacție puternică de autoapărare a corpului, de obicei manifestată prin furie sau indignare. Dacă această emoție nu este eliberată corespunzător și este acumulată în corp, ea poate declanșa un simptom, o afecțiune sau o boală.

Adeseori această boală este diagnosticată în cel mai fericit caz la minim 6 luni de la incidentul emoțional declanșator și astfel nu se mai face asocierea incredibil de importantă emoție-boală și se ignoră cauza determinată a problemei pacientului.

Terapia minte-corp este o terapie alternativă care utilizează undele electromagnetice pentru a reprograma memoria ta celulară în vederea revenirii la matricea originală, curată și perfectă, neafectată de emoții negative.

Dacă întreg Universul face parte dintr-un computer cuantic imens, iar atomii reprezintă biții de informație, atunci terapia SCIO face posibilă reprogramarea acestor atomi. Prin acest proces, terapia SCIO elimină blocajele și tiparele negative și permite corpului tău să se însănătoșească atât fizic, cât și emoțional.

În locul emoțiilor negative, fricilor și suferințelor, terapia SCIO ”instalează” emoții pozitive: iubirea de sine, compasiunea, gândirea pozitivă, curajul, încrederea, determinarea, etc.

Dacă vrei să îți redescoperi echilibrul emoțional și să permiți organismului tău să se elibereze de toate blocajele și tiparele nefericite de comportament și reacție, te invităm să faci acum o programare cu specialistul Getika Holistic Life și să îți redescoperi calmul și liniștea interioară!