De câte ori nu ai simțit o aromă pe care o credeai de mult uitată și instant ți-a produs o amintire incredibil de vie? Mirosul poate avea un efect incredibil de puternic asupra stării tale de bine și te poate ajuta în ameliorarea simptomelor stresului – evident sub supravegherea unui terapeut specializat.

Aromaterapia este o practică a medicinei complementare și alternative care folosește puterea vindecătoare a mirosurilor ce provin din uleiuri esențiale de cea mai bună calitate, extrase din plante pentru a echilibra mintea, corpul și sufletul. Utilizată de un specialist, aromaterapia îți redă starea de bine și echilibrul psiho-emoțional.

O simplă aromă poate declanșa instant o amintire sau emoție cu efecte imediate asupra corpului nostru prin intermediul sistemului nervos.

Nervul olfactiv transmite semnale spre mai multe arii din creier printre care și sistemul limbic și amigdala, organ responsabil cu emoții, stare de spirit și amintiri. Aceste sisteme regularizează sistemul nervos automat și pot declanșa reacții instant, accelerarea respirației, a bătăilor inimii și tensiunii sau ne poat calma. De aceea, un simplu miros poate avea un efect incredibil de puternic asupra ta, iar acest efect poate dăinui mult după ce sursa olfactivă a dispărut.

Uleiurile esențiale sunt valoroase și renumite pentru proprietățile lor echilibratoare, iar folosite în siguranță ele sunt o metodă simplă și incredibil de confortabilă pentru a susține starea de bine a întregului organism.

Aromaterapia este din ce în ce mai utilizată pentru ameliorarea stresului și este o alternativă naturală, rapidă, confortabilă și accesibilă fără efecte secundare negative. Deși nu este tot timpul posibil că elimini cauza stresului, poți controla modul în care acesta îți afectează starea emoțională și poți schimba modul în care abordezi situația stresantă.

La Getika Holistic Life folosim numai uleiuri esențiale standardizate, chemotipate de la Lakshmi pentru ca tu să te bucuri mereu de o stare de bine, echilibru și armonie.

Deși ”natural” sună foarte bine, trebuie să știi că folosite aleatoriu, uleiurile esențiale pot fi periculoase pentru sănătatea ta. Pentru a evita un eșec terapeutic sau agravarea simptomelor trebuie să apelezi la un specialist.

Te invităm la centrul Getika Holistic Life unde vei participa la o ședință de consiliere în cadrul căruia îți vom oferi remedii esențiale și personalizate pentru provocările tale zilnice și te vom învăța cum să le folosești pentru a te bucura doar de beneficiile lor!