De câte ori nu ai fost tentant să încerci să îți obții vitaminele și mineralele din suplimente alimentare atât de des promovate? Pare simplu să îți furnizezi toate cele necesare prin comprimate aproape miraculoase. Dar administrarea acestor suplimente ad-hoc și fără recomandarea expresă a unui terapeut poate avea efecte adverse și chiar opuse celor dorite.

În câțiva ani se preconizează că suplimentele alimentare vor depăși piața medicamentelor – din ce în ce mai mulți oamenii alegând soluțiile facile oferite de acestea în goana după un stil de viață sănătos.

Suplimentele alimentare, la fel ca medicamentele, influențează funcțiile organismului. Dacă ele nu sunt prescrise de un specialist, ele pot influența negativ organismul și pot provoca mai multe efecte secundare decât beneficii – indiferent de cât de ”naturale” sunt ingredientele sau produsul în sine.

Deși poate ești tentant să integrezi cât mai multe suplimente alimentare pentru echilibra un stil de viață haotic, consumul lor în exces sau dezorganizat poate provoca un dezechilibru la nivelul organismului tău și poate face mai mult rău decât bine pe termen lung.

Atunci când alegi un supliment alimentar trebuie să ai în vedere următoarele întrebări:

  • Produsul promite o îmbunătățire rapidă și aproape miraculoasă a stării de sănătate?
  • Promisiunea pare prea frumoasă pentru a fi adevărată?
  • Efectele promise se bazează pe studii medicale sau pe mituri din popor?

Getika Holistic Life oferă servicii de testare a bio-disponibilității suplimentelor și alimentelor pentru a observa reacțiile tale la produs (sau la un ingredient din compoziție), rezonanța cu acel supliment/aliment sau pur și simplu cât de eficient este produsul pentru corpul tău.

Pe baza unei analize atent concepute și bazate pe profilul tău unic, specialistul nostru îți furnizează:

  • O listă completă a rezonanțelor tale alimentare și bio-disponibilității suplimentelor și alimentelor
  • Recomandări personalizate pentru suplimentare corectă și eficientă în funcție de starea ta de sănătate și a afecțiunilor de care poți suferi
  • Setarea combinațiilor optime de alimente și suplimente nutriționale pentru sănătatea organismului tău
  • Informații utile în alegerea celor mai eficiente suplimente nutriționale

Contactează-ne acum și programează o consultație cu specialistul Getika Holistic Life! Împreună vom stabili care sunt suplimentele de care ai nevoie și de ce unele ingrediente ce sună bine în teorie pot avea exact efectul opus asupra stării tale de bine.