Afișez 1–16 din 48 de rezultate

Acerola

43,00 lei

Acerola este fructul cu cea mai mare concentrație de vitamina C. Poți folosi acest produs atât în cazul stărilor de oboseală cronică, cât și pentru a întări sistemul imunitar. Recomandăm acest produs inclusiv femeilor gravide și persoanelor fumătoare.

Anghinare

43,00 lei

Extrasul la rece de anghinare De la regenerarea celulelor hepatice până la reducerea balonării, extrasul la rece de anghinare este indicat atât copiilor, cât și adulților. Poți consuma acest produs și dacă suferi de diabet.

Capsule cu ulei de limba-mielului

95,00 lei

Capsule cu ulei de limba-mielului are un rol benefic asupra organismului tău datorită concentrației de acid gama-linoleic. Produsul contribuie la protejarea celulelor tale de stresul oxidativ, dar și la tratarea problemelor dermatologice

Cartof

43,00 lei

Îți recomandăm Cartof – Kartoffel  pentru problemele precum eliminarea acidului uric, combaterea insomniilor sau favorizarea diurezei. Poți folosi suplimentul în curele de slăbire pentru a da jos kilogramele nedorite într-un mod sănătos.

Coada Calului

43,00 lei

Datorită conținutului bogat de vitamine, extrasul la rece din coada-calului te ajută în tratarea multiplelor afecțiuni precum scăderea acidității gastrice, tratarea eczemelor și acneei sau prevenirea calculozei renale.

Coada Soricelului

43,00 lei

Coada-șoricelului este o plantă recunoscută din antichitate pentru proprietățile sale vindecătoare. Îți recomandăm aceast supliment pentru dureri menstruale, detoxifiere, probleme dermatologice, probleme de incontinență.

Colostrum Immun + Folsäure

135,00 lei

Colostrum Immun + Folsäure este un produs de calitate, fabricat la standarde superioare, potrivit pentru probleme precum întărirea sistemului imunitar, restabilirea florei intestinale sau susținerea organismului în perioadele stresante și obositoare.

Cura detox fast to fit

335,00 lei

Cura detox fast to fit se bazează atât pe o nutriție sănătoasă, hipocalorică, cât și pe fitoterapia cu extracte din plante Schoenenberger. În acest fel, vei slăbi și îți vei detoxifia organismul în același timp.

Cura detox Top Vital Mango

335,00 lei

Cura detox Top Vital Mango îmbină o nutriție sănătoasă, hipocalorică, cu puterea de detoxificare din extractul plantelor Schoenenberger. Slăbește în mod sănătos în timp ce îți cureți organismul!

Darmflora plus select – 40 cap

67,00 lei

Darmflora plus select este o combinație de vitamina B și 8 tulpini de bacterii lactice ce ajută în susținerea florei tale intestinale și întărirea sistemului tău imunitar. Este recomandat în timpul și după terapia cu antibiotice.

Dermaflora plus

75,00 lei

Dermaflora plus este un produs în formă de pulbere ce conține inulină, ce reprezinta o alternativă mai delicata la Dermaflora plus select Dr. Wolz. Este recomandat atât adulților cât și copiilor.

Echinacea

43,00 lei

Echinacea este un supliment alimentar potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți, ce poate fi întrebuințat atât pentru stări gripale, cât și pentru o cură de durată.

Fenicul

43,00 lei

Feniculul a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru a trata diferite probleme de sănătate, precum stimularea digestiei sau tratarea astmului. Îți recomandăm acest produs datorită conținutului de vitamina C și de flavonoide.