Durerile de spate afectează din ce în ce mai mulți oameni care petrec ore întregi la birou, în poziții incorecte. Terapia Raindrop este o soluție naturală alternativă pentru redarea mobilității și pentru ameliorarea durerilor musculare – cu ajutorul uleiurilor esențiale și masajului.

Terapia Raindrop este o tehnică care relaxează sistemul muscular și permite revigorarea corpului, are efect antibacterian și antiviral, stimulează activitatea sistemului circulator, reduce inflamațiile, consolidează sistemul imunitar și susține starea de bine a organismului.

Dacă suferi din cauza durerilor de spate, a curburilor coloanei vertebrale sau din cauza posturii greșite dobândite în urma orelor nesfârșite petrecute la birou, atunci terapia Raindrop este opțiunea ideală pentru tine!

Raindrop combină masajul blând cu utilizarea uleiurilor esențiale (7 de grad terapeutic și 2 amestecuri). Ordinea utilizării acestor uleiuri este foarte importantă pentru că ele se potențează reciproc și pot aduce cele mai mari beneficii organismului doar dacă sunt folosite de un specialist.

Terapia durează 90 de minute, iar în cursul ei terapeutul Getika Holistic Life va aplica uleiul pe tălpile și pe spatele tău utilizând mișcări speciale ale tehnicii VitaFlex. Odată aplicate uleiurile, terapeutul îți va aplica o compresă cu apă caldă sau rece pentru a facilita pătrunderea uleiurilor în țesut.

Pentru că starea de boală este provocată de ani întregi de acumulare de toxine, traume fizice și emoționale, terapia Raindrop necesită mai multe sesiuni și un stil de viață bazat pe o dietă sănătoasă, hidratare, activitate fizică, odihnă și recreere.

La Getika Holistic Life uleiurile care vor fi folosite în terapia ta sunt:

 

  • Oregano – antibacterian și antiparazitar
  • Cimbrișor – stimulează imunitatea și relaxează sistemul nervos central
  • Busuioc – anti-inflamator, antioxidant, detensionează musculatura netedă
  • Chiparos – analgezic, susține circulația limfatică și venoasă
  • Salcia de Himalaya – un puternic anti-inflamator, vasodilatator, îmbunătățește circulația sangvină
  • Maghiran – calmează și relaxează musculatura
  • Aroma siez – relaxează musculatura și elimină stresul
  • Mentă – stimulează circulația periferică și întărește sistemul imunitar
  • Valor – ”chiropracticianul din sticluță” este un ulei care vibrează la aceeași frecvență ca cea a oaselor

 

Dacă îți dorești o soluție non-invazivă și naturală pentru problemele tale cu spatele, te invităm să ne contactezi pentru a stabili o programare cu terapeutul nostru specializat în terapia Raindrop. Vom discuta pe larg despre afecțiunea ta și îți vom oferi cea mai bună opțiune terapeutică pentru un organism sănătos și o stare generală de bine!

terapie Raindrop - Getika (2)