Sanuzella ZYM Sports line

175,00 lei

Sanuzella ZYM Sports line  este un produs care se bazeaza pe drojdia de bere. Aceasta apără organismul de radicalii liberi și te susține în activitatea sportivă prin scurtarea perioadei de regenerarea a organismului după un efort îndelungat.

Descriere

Sanuzella ZYM Sports line este un produs recomandat de Universitatea din Freiburg pentru susținerea activității fizice îndelungate. Sportivi de renume mondial folosesc acest produs.

Drojdia de bere din compoziția sa acționează asupra sistemului muscular și de apărare al organismului. Prin scăderea răspunsului inflamator apărut în timpul antrenamentelor vei avea nevoie de o perioada de recuperare mai mica după o accidentare.

Produsul duce la scăderea valorii creatikinazei(enzima ce se găsește în miocard și în mușchii scheletici) cu 69%, iar a fibrogenului (glicoproteina ce reprezinta principalul factor al coagulării sângelui) cu 21%. Efortul fizic este susținut iar sistemul tău imunitar este îmbunătățit.

Compoziție: extracte din plante, bioflavonoide, coenzima Q10, minerale, vitamine, oligoelemente (zinc, seleniu, etc.).

Mod de prezentare: blister cu 14 capsule și 14 fiole cu conținut lichidian a 20 ml.

Mod de administrare: se administrează oral 1 fiolă / zi, dizolvată în 50 ml apă + 1 capsulă, după masă, conform prescripției.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sanuzella ZYM Sports line”

Post comment