Kräuterblut-Saft mit Eisen

63,00 lei

Kräuterblut-Saft mit Eisen este compus din plante medicinale și fructe bogate în fier. Suplimentul îți vine în ajutor pentru creșterea și dezvoltarea normală a copilului tău. Ajută în perioadele de convalescență. Produsul este ideal în cazul activității sportive pentru a combate anemia.

Descriere

Fierul are un rol foarte important în procesele generatoare de energie metabolică. 65% din cele 4g de fier din corpul uman se afla in structura hemoglobinei, iar restul de 35% intră în alcătuirea ficatului, măduvei osoase, rinichilor precum și a splinei. Din cauza consumului de ceai, cafea, antibiotice, magneziu sau calciu ai nevoie de un aport suplimentar de fier.

Floridax Kräuterblut-Saft mit Eisen este un supliment alimentar din plante medicinale bogate în fier ce te ajuta în cazul menstruației abundente sau în perioadele de convalescență. Produsul este ideal în cazul alimentației deficitare sau pentru copii, deoarece susține cherestea și dezvoltarea normală a acestora. În cazul în care faci sport de performanță, acest produs este ideal pentru a combate anemia.

 

Mod de administrare:

  • Pentru adulți si copii peste 12 ani recomandam administrarea a 10 ml de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masa ( de preferat înainte de micul dejun sau la prânz ).
  • Recomandăm sa se consume nediluat, rece, sau în amestec cu sucuri de fructe și legume.
  • A se folosi paharul gradat.
  • A se agita înainte de folosire!
  • Nu recomandam depășirea dozei zilnice recomandate.

Produsul nu conține gluten, alcool, conservanți sau compuși chimici!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kräuterblut-Saft mit Eisen”

Post comment