Acerola

43,00 lei

Acerola este fructul cu cea mai mare concentrație de vitamina C. Poți folosi acest produs atât în cazul stărilor de oboseală cronică, cât și pentru a întări sistemul imunitar. Recomandăm acest produs inclusiv femeilor gravide și persoanelor fumătoare.

Descriere

Acerola sau cireașa de Jamaica (Barbados) conține un complex unic de substanțe active, precum: provitamina A, magneziu, niacin, potasiu, acid pantotenic, vitamina B1 si B2. Fructul are o concentrație de vitamina C  de 30 de ori mai mare decât lămâia și de până la 100 de ori mai mare decât portocala.

 

Dacă dorești sa îți întărești sistemul imunitar, să elimini stările de oboseală cronică sau să îți protejezi organismul în fața radicalilor liberi, acest produs este exact ce ai nevoie.

Suplimentul alimentar este potrivit și pentru ameliorarea alergiilor sau grăbirea procesului de însănătoșire în stările gripale. Recomandăm acest produs atât fumătorilor cât și femeilor însărcinate.

Recomandăm consumarea suplimentului alimentar timp de 3 săptămâni, apoi o pauză de 2 săptămâni. Tratamentul se poate relua de câte ori este nevoie.

Se poate combina cu extractul de echinacea.

 

Mod de administrare:

  • Pentru adulți și pentru copiii peste 12 ani, recomandăm câte 5 ml de două ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, dimineața și la prânz.
  • Copiilor sub 12 ani recomandăm cate 2,5 ml de două ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, dimineața și la prânz.
  • A nu se administra seara !
  • Agită produsul înainte de folosire.
  • După desigilare, păstrează sticla la frigider.
  • A nu se depăși doza zilnică recomandată !

 

Produsul nu conține zahăr, alcool, conservanți sau compuși sintetici.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Acerola”

Post comment